Movember - 11 lekkere baardmannen

09:32
Wij zijn een van de grootste liefhebbers van baardjes! Godverdomme de gedachte alleen al heeft me verplicht m'n onderbroek 3 keer te wisselen. Ik begin maar beter niet over baardaaien. Oh Jezus christus red mij. Nevermind, dat is ook een baardman.
Bij deze een traktatie aan ieder van ons mannenliefhebbers, en een inspiratiebron voor jullie mannen.

1. LORD SCOTT DISICK 
Hoe kan het dan ook anders dat deze god, die niet alleen m'n dromen, hart en onderbroekregionen bewoont, bewoont en regeert, op nummer uno staat. Damn muy calor en mis pantalones. Peasants.
Sinds z'n baardje ben ik echt niet meer te houden. Fucking held.

keeping up with the kardashians scott disick

2. JAMIE DORNAN
Ik kende hem alleen van 50 shades. Liet me niet warm lopen, EN DAN BAM EEN BAARD. Haha wtf pls, help body whatcha doin. Oh en nu snap ik waarom het lichaam uit 80% vocht/water bestaat.

Calvin Klein jamie dornan 50 shades of grey discovered

3. JOSEPH STALIN
De doorwinterde baardliefhebber wist het waarschijnlijk al, maar DAYUUM you communist hot mess. Slayin not human population, also slayin that beard.

Afbeeldingsresultaat voor stalin young

4. CHRIS PRATT
De definitie van schattigheid, maar toch een grote factor neukbaarheid dankzij dat baardje. Good groom.5. JAY VLEUGELS
Niet alleen de inspiratiebron voor het meest GENIALE halloweenkostuum, maar ook een baardgoal. Het ga je goed man, voorzichtig op de weg!

6. KIT HARRINTON
Ik ben persoonlijk een grotere liefhebber van Jaime Lannister. Breek me er de bek niet van open. Maar Jean Neige mag er ook wel zijn. Zeker met dat baardje. Weg winter, hot summer in m'n broek ja. De knipoog: komt uit deze geniale sketch voor rode neuzendag.

g kit harington jess rose leslie gotedit

7. JARED LETO
Deze liefde gaat way way back. Terug naar de beginjaren van 30 seconds to mars, en naar de eerste keer kijken naar Troy, waar m'n liefde voor Grieks Romeinse mythologie en cultuur samenkwam met lekkere mannen. De gif is in het zwart wit zodat je geen stroke krijgt van z'n fucking prachtige ogen. Graag gedaan x

jared leto 30 seconds to mars

8. NICOLAS CAGE 
You know why.

wink

9. RON SWANSON
The creator of moustache. Meest autoritaire snor van deze eeuw.

parks and recreation creepy ron swanson nick offerman smirk

10. MATT BOMER
I know, half ass beard. Stoppeltjes eerder. Maar je vergeeft het me sowieso. Wauw, ik heb het zo te zien voor donker harige seksgoden.

matt bomer matt bomer s matt bomer sexyCheezburger matt bomer abs shirtless shirt

11. SINTERKLAAS
Niemand kent z'n bling bling meer dan hem. De original $wag. Geef maar toe, zeker 10 jaar lang was het de man waar je het meest naar verlangde. Ook naar z'n zwarte piet. En roe. En zak. Slet.Let's give in to sin, and practice what we preach. Ga baarden aaien en als je er klaar voor bent, brenge voort kleine toekomstige lekkere baardmannen voor de volgende generaties.Dikke zoen van je kapoen
J-lin x

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow