Pijpen 101

10:51


Waarom schrijf ik dit?


I do have a very particular set of skills, skills I have acquired over a very long career. 

Nee hoor eigenlijk schrijf ik dit gewoon omdat er dingen zijn die me te binnen schoten en ik dacht 'daarover moet ik bloggen'!

Gaat dit een perfecte handleiding zijn? Nee
Gaat dit wat serieuze zaken bespreken? Ja
Ga je dingen bijleren? Hopelijk wel

Dus hier volgen the do's and dont's van pijpen of ook wel pijpen 101De lezers die nog geen ervaring hebben met pijpen raad ik aan om "the art of fellatio" van Eros Exotica eens te bekijken. Indien je echt helemaal geen ervaring hebt met piemels raad ik je ook aan om de handjob filmpjes te raadplegen! Je hebt "the art of the handjob" en vooral dat op elkaar liggen is enorm belangrijk! Bekijk ook zeker part 2, hierin tonen ze je hoe je de man moet wiegen als een baby en ik weet niet hoe mijn seks leven er zou uitzien moest ik dat niet doen! Het heeft een hele nieuwe wereld voor mij geopend!!! Hoe kun je nu iemand aftrekken zonder hem heen en weer te wiegen? NIET!!!

Maar dus, de reden waarom iedereen hier op klikte, pijpen 101 met jelly much!

Want wij zijn zo'n pro's dat iedereen ons advies wil horen <3

The basics

1) Tanden
Dit lijkt me vrij normaal maar het is moeilijker om op te letten dan je denkt! Oké sommige jongens vinden het wel kinky als je tand een beetje tegen zijn shaft gaat, en dit kan gebeuren, maar je moet er niet op rekenen dat je altijd zo zal pijpen. Pijpen zonder tanden zou zo makkelijk zijn! Granny porn... de beste BJ's geef je als je 80 bent!
Anyway, wij hebben natuurlijk allemaal nog onze eigen tanden en kunnen deze niet zomaar uit doen. Dus wat doen wij? Wij schuiven onze lippen over onze tanden (dit ziet er logisch uit maar je kunt het moeilijk beschrijven). Je hoeft natuurlijk niet altijd der zo marginaal bij te zitten maar in het begin is het wel aan te raden. Tot je je eigen mond een beetje beter leert kennen en afhankelijk van de piemel die je moet pijpen ga je wel weten hoe je zo weinig mogelijk tand in je pijpbeurt kan verwerken :-)

2) Handen
Veel mannen houden van pijpen, maar veel meer mannen houden van pijpen + aftrekken te samen. Hiervoor moet je wel wat coördinatie gewoon zijn. Het kan even duren maar eer je het "ritme" te pakken hebt lukt het vanzelf!

Het voordeel aan ook je handen te gebruiken is dat je eens kan stoppen met pijpen want kaak kramp is echt wel een serieus probleem! Mannen komen namelijk niet op 1,2,3 klaar als je hen pijpt. Meestal dient pijpen als voorspel en krijg je ze niet eens klaar door puur te pijpen (en als het toch lukt chapeau dan! Welcome to the iron jaw club). Dus wissel zeker hand, mond en de combi eens af! Werp er eens geile blik tussen, kus eens zijn onderbuik of dijen, wissel wat af met de dingen die je doet zodat je niet hele tijd in ultimate sucking mode moet blijven zitten!

Te veel afwisseling kan blijkbaar wel wat storend zijn dus wissel niet om de 30 seconden af van wat je gaat doen, en als je denkt dat hij bijna gaat klaarkomen kun je best in die positie blijven.


3) Speeksel
Een droge foef of een droog gat wil niemand neuken! Voor deze gebruik je best glijmiddel maar voor te pijpen raad ik het niet aan (rare textuur enzo). Zie dus dat je genoeg speeksel in je mond hebt (I know het klinkt vies) zodat alles goed en vlot schuift, desnoods drink je eens ondertussen! En vergeet ook niet voordien veel te drinken!! Wil je van die dikke speekselslierten tijdens het pijpen? Dan moet je limonade drinken of iets anders met veel suiker in. De suiker zal ervoor zorgen dat je dat porno achtige speeksel beeld krijgt... wil je dit niet hebben drink dan gewoon water voordien.

Wil je op veilig spelen en pijp je enkel met een condoom rond? Doe dan misschien wel wat glijmiddel in die condoom voor je hem omschuift! Anders zie ik niet hoe dat echt leuk gaat zijn voor die jongen...


Intermediate level 

1) Tong werk 
Het is belangrijk dat je je tong goed gebruikt! Als die daar maar wat rond zijn piemel hangt zal hij er niet veel aan hebben.
Elke man is natuurlijk verschillend dus afhankelijk van de piemel die je ter beschikking hebt zul je wat meer tong werk verrichten op bepaalde delen dan op andere.
Hier zijn enkele dingen die we wel regelmatig toepassen:

 1. - Besteed aandacht aan zijn frenulum dit is namelijk een gevoelige plek voor de meeste mannen

 2. - De corona (het randje rond zijn eikel) is ook een gevoelig plekje! Basically is heel zijn eikel gevoelig dus focus vooral hierop.

 3. - Ga de hele lengte af! Hiervoor hoeft zijn penis niet helemaal in je mond te zitten hoor. Je kan gewoon met je tong van de basis van zijn ballen gans omhoog tot zijn eikel likken in 1 vlotte beweging.

  1. Hier vind je een schema met de gevoeligheid van verschillende delen van een penis (besneden en onbesneden) 

 4. - Wissel likken en zuigen met elkaar af, probeer eens lichtjes te zuigen terwijl je tond langs zijn eikel gaat.

 5. - Ga eens met je tong in het gleufje van zijn eikel (Goedele Liekens zegt ook pink maar dat zou ik toch niet zomaar doen! Sommige mannen zijn al bang van een wattenstaafje in hun plasbuis! Dat is voor een SOA test btw) 

 6. - De kurkentrekker: als je je mond op en neer beweegt moet je je lippen open doen en je hoofd van links naar rechts bewegen terwijl je tong een kurkentrekker patroon volgt.
 7. Zelf ben ik hier niet zo enorm goed in maar het staat in Goedele Liekens haar penis boek als een Geisha truc

 8. Lollyboy: Behandel zijn penis als een lolly en lik vanaf zijn ballen omhoog naar zijn eikel. Extra likjes voor zijn eikel. (Mooie namen in het penis boek van Goedele Liekens)


2) Ballen
Veel mensen vergeten de ballen tijdens het pijpen. En ik snap dat dat soms moeilijk is! Normaal gezien heb je 1 hand rond de piemel zelf (tenzij je zot kunt pijpen zonder handen... been there done that) en gebruik je je andere hand als steun. MAAR een man zijn ballen zijn heel gevoelig en worden ook wel graag betast! Hiervoor moet je dus je vrije hand opofferen en hiermee aan zijn ballen zitten.

Knijp er nu wel niet te hard in, heb jij graag dat iemand mega hard in jouw borsten of jouw eigen ballen knijpt? Doe het dan ook niet bij een ander...

3) Prostaat stimulatie
OPGELET!!!! Vraag eerst eens of je wel een vinger in zijn gat mag steken! Niet iedereen heeft graag surprise buttsex!!!!

Waarom prostaat stimulatie? De prostaat is een gevoelige plek voor de man net zoals bij ons de G-spot. Je kan dus sneller een orgasme bereiken of gewoon een veel sterker orgasme (ja er zijn verschillende gradaties van orgasmes das zo bij mij dus bij een man zal het ook wel zo zijn)

Hier zijn enkele tips voor anaal (en dus ook voor propere prostaat stimulatie)

 1. - Eet iets een uur voor je begint, dit zorgt ervoor dat je eens goed gaat kunnen kakken waardoor het normaal relatief proper is.

 2. - Als je colon leeg is kan je altijd wat water in je aars spuiten met zo'n speciale kit. Dit zorgt ervoor dat alle restjes er nog uit komen. Maar voor een prostaat stimulatie is dit niet echt nodig, zelfs voor anaal is dit niet echt nodig. Dit is eerder indien je je schaamt over mogelijke kak aan de vinger van je partner (of piemel).

 3. - Het duurt 15 uur eer iets volledig door je darmstelsel is gepasseerd (afhankelijk van wat je exact eet kan het nog wat verschillen) dus helemaal niet eten voor je prostaat stimulatie is een beetje nutteloos

 4. - Je kan altijd glijmiddel gebruiken! Maar je kan dan best water-based glijmiddel gebruiken. Algemeen zijn de durex glijmiddelen water-based dus daarmee zit je goed!

 5. - Vergeet je nagels niet te knippen... Advanced stuff 

1) Deep throaten
Kan jij goed een adje zetten? Dan krijg je waarschijnlijk je keel makkelijk open? Dan is deep throaten iets makkelijker voor jou, HOERA!!!!
Voor alle andere normale mensen onder ons (inclusief ik) is deep throaten toch wel een opdracht (tenzij je een kleine piemel moet pijpen dan is het easy af!!! Sorry als je je nu persoonlijk aangesproken voelt...)
Wil je het echt eens proberen? Dan kan ik je de volgende tips meegeven

 1. - Probeer het eerst eens op een groente/stuk fruit. I know het klinkt cliché maar trust me je gaat er blij om zijn dat je hebt geoefend! Een banaan is een goede testrit (want meeste piemels zijn niet perfect recht). Voor de gevorderden raad ik een zwarte of witte rammenas aan. Een mega leuke party trick als je dat als cadeau geeft en je hem erna gewoon kan deep throaten ;-)

 2. - Ga niet heel diep de eerste keer. Warm je keel wat op door elke keer iets dieper te gaan, als je een kots reflex krijgt kun je beter even stoppen en gewoon wat aan zijn eikel liggen zuigen (daarover gaat hij echt niet klagen) 

 3. - Vergeet niet te ademen! Een diepe inhalatie voor je helemaal naar beneden gaat is zeker aan te raden. Als je geeuwt geraak je normaal ook dieper

 4. - Relaxeer je kaak, bij deep throaten hoef je niet echt hard te zuigen! 

 5. - Wissel af tussen deep throaten en normaal pijpen. 

2) Teabaggin!


Voila nu weten ook de niet SATC kijkers wat teabaggin' is! Maar hier ben je nog niet veel mee dus geef ik ook nog mijn advies <3

 1. - Als je partner wil dat je hem teabagged laat hem dan eerst zijn ballen trimmen of zelfs scheren! Dat is gewoon proper. Ballen vol schaamhaar steek ik niet in mijn mond! 

 2. - Laat hem eerst zijn ballen wassen! Als je een hele dag hebt rondgelopen kan hij niet verwachten dat je aan zijn zweterige ballen gaat lekken! That shit is nasty!!! 

 3. - Je kan ook 1 bal naar binnen zuigen. Teabagging betekent niet dat je meteen op beide ballen moet zuigen 

 4. - Likken is ook altijd leuk, en kusjes geven. Je moet niet meteen hardcore beginnen hiermee! 

 5. - Spendeer ook wat tijd aan het perineum (plekje tussen de onderkant van zijn scrotum en zijn anus). Dit is een zeer gevoelig plekje en nu je daar toch al zit (en je misschien verder gaat naar baffen) kun je hier ook wat aandacht aan besteden. 


3) Baffen
Baffen of ook wel rimmen genoemd betekent dat je iemand anaal kust, likt en eigenlijk gewoon iemand anaal beft. Voor veel mensen is het nogal moeilijk om te doen uit een hygiënisch standpunt. Het is dus ook niet meer dan normaal dat je vraagt aan je partner of hij/zij hun aars eerst eens even proper kan maken met baby whipes ofso.
Het beste is om baffen te combineren met pijpen en aftrekken, net zoals teabaggen. Je doet gewoon alles samen en je zit niet hele tijd met je tong zijn poepgaatje te lekken maar passeert er wel eens! Baffen is ook goede foreplay voordat je zijn prostaat gaat masseren! Zo kan de sluitspier al wat ontspannen wat vervolgens vlottere passage toelaat.


Voor de "durvers"

1) Grapefruiten
Als je een trouwe fan bent heb je dit waarschijnlijk al zien passeren. Zo niet dan raad ik je ten zeerste aan om deze youtube video eens te bekijken.

2) iemand pijpend wakker maken
Een leuke fantasie of een heuse nachtmerrie?
Heb ik dit al gedaan? Nee want ik ben veel te laat wakker daarvoor

Mooiste grafsteen tekstje ooit:
Choked on that D and he didn't even wake up #RIP
Maar for real, stel je voor dat dat gebeurd!? Ik ben al een aantal keren half gestikt in mijn eten...

3) Zorgen dat je man niet klaarkomt 
Het klinkt gek maar blijkbaar is het echt zot! Je zou zo twee orgasmes achter elkaar kunnen geven (en voor een vrouw is dit niet abnormaal maar voor een man is dit toch vrij uniek)!! Ze komen dus klaar maar hebben geen ejaculatie en zou hun tweede orgasme (wel ejaculatie) nog sterker aanvoelen.

volgens Goedele Liekens haar penis boek moet je met de knijpmethode een ejaculatie beletten door te drukken met je 2 middelste vingers in zijn perineum (tussen anus en scrotum) en desnoods ook knijpen met 2 vingers (andere hand dus) net onder de eikel (normaal zou je dan ook wel een orgasme krijgen maar ik ben nog niet zo ervaren hiermee).Tips voor de boys

1) Niet duwen op zijn/haar hoofd
Das niet cool man! als iemand je pijpt moet je het niet forceren van te deep throaten want niet iedereen doet dat graag

chillax bro anders komt mijn gag reflex boven en dan hebben we een heel ander porno genre! En ik ken niemand die graag eens aan throat fucking zou willen doen...

Maar that being said ik persoonlijk vind het wel fijn als er af en toe in mijn haar wordt gezeten terwijl ik aan het pijpen ben. Das zo'n lichte vorm van "ik apprecieer wat je doet" en dan voel ik me goed!

2) Geef een seintje voor je klaarkomt


Niemand wilt een verassing in hun gezicht of haar of eender waar op hun lichaam!!!!
Oké als het eens voorvalt, dat kan gebeuren, maar als je weet dat je elk moment gaat komen zeg het dan! Voordeel voor jou: dan doen we harder ons best zodat je sneller komt want we zien de finish line!!!!

3) Hygiëne 
Dit lijkt heel logisch maar toch vergeten jullie het soms (en ik snap het wij als vrouw vergeten ons soms ook te scheren/trimmen). Het is gewoon enorm belangrijk dat je hier rekening mee houdt dat als je wilt dat we je pijpen dat je geen wilde bos schaamhaar hebt. Want schaamhaar uit je mond vissen is niet leuk! En denk er ook aan om je piemel en ballen goed te wassen. Als je ongeplande seks hebt dan kun je dat niet echt heel hard voor bereiden maar dan moet je ook niet verwachten dat je gepijpt wordt!

Doe gewoon dit: als je op date gaat, als je met vrienden weg gaat, als je ook maar iets doet waar er een kleine kans bestaat dat je seks kan hebben die avond... zorg er dan voor dat je je voordien goed wast en mogelijks wat bijknipt indien scheren geen optie is! Als je je schaamhaar trimt kan het allesinds niet in onze mond blijven steken :-)

Dank bij voorbaat
Dit was het dan voor deze pijpen 101! Hopelijk heb je er iets aangehad en misschien nieuwe dingen bijgeleerd? Er bestaan nog andere technieken en tips maar ik wou het niet te ingewikkeld maken! Hopelijk snappen jullie met cocksucker als beroep dat <3


Peace out bitches and remember je kan een SOA krijgen van te pijpen dus pas op! Het wilt niet zeggen dat je seks hebt met een condoom dat je clean bent! 

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow