(S)expectation vs reality: Part 3

10:56

Ik heb al veel te veel shit gedaan in mijn leven! En ik ben klaar om nog meer te proberen :-) 

1) SquirtenIk weet dat veel mensen ervan dromen om een meisje te doen squirten. Zoals Lip in Shameless mega verbaasd was dat squirten geen mythe was maar dus echt wel gebeurde (en mega excited voor de mensen die Shameless niet volgen). Aan de andere kant lag Sierra (Lip zijn half wel half niet lief) die zei dat ze zich pas liet beffen als ze zich op haar gemak voelde bij een kerel omdat ze bang was om te squirten. EN GURL I FEEL YA!!! Sommige mensen maken daar geen probleem uit en das mega fijn enal voor die meisjes dat ze zich willen laten beffen door eender wie maar net zoals Sierra voel ik mij niet op mijn gemak als iemand die ik nog niet echt vertrouw mij wil beffen. En als ik mij niet op mijn gemak voel heb ik er echt niets aan en trust me dan ga ik ook niet squirten want dan ga ik zelfs al moeilijk komen.... Het is ook niet dat elke vrouw die al eens squirt elke keer squirt als ze klaarkomt, meestal zijn we er even verbaasd over als jij.

Maar dus squirten, er zijn verdeelde meningen hierover. Wil jij jouw mening delen? Je mag ons altijd contacteren via onze facebook pagina om te zeggen wat jij denkt over squirten :-)

ps: squirtvocht is niet gelijk aan urine!!! Ik ben nog altijd zeer pissed dat er mensen zijn die blijven zeggen dat dit pis is (zoals Fiona in Shameless) 

2) Seks in een zwembad

Ikzelf heb nog niet gepoept in een zwembad dus dit komt van een anonieme bron πŸ˜‰
Maar ik heb al wel seks gehad in een bad en dat is basically hetzelfde gewoon minder diep (blijft even diep in je foef though 😏 )
Seks in een (zwem)bad klinkt echt heel fijn en mega romantisch maar helaas is dit het dus niet! Water schuurt enorm hard (zoals ik bij seks in de douche al eens had laten vallen). Water is geen glijmiddel!!! En dus staat je foef enorm droog (ook al zit je in het water I know weird af) en doet het dus echt wel pijn.

Geen aanrader! Indien je het toch wil proberen zoek misschien glijmiddel dat je ook in het water kan gebruiken. Algemeen: ga voor silicone glijmiddel want water based glijmiddel (meeste durex glijmiddelen zijn water based) gaat gewoon wegspoelen.

Of begin met het voorspel in het water maar ga daarna verder naar andere plekken op het droge.

3) Seks op de motorkap
Helaas is seks in auto's niet iets waar ik over kan meepraten 😒
maar dankzij een anonieme inzending weten we nu ook wat de reality van deze filmachtige sekservaring is! Thanks anonieme inzender πŸ’–

Dus blijkbaar is seks op een motorkap niet zo handig. Je glijdt er ofwel af en dan ben je bang dat je een kras op je motorkap zet (want meeste auto's zijn niet cheap en we krijgen ze ook niet zomaar in de hand gegeven) of wel is het nogal vrij hoog (beetje zoals seks op een keukentafel, dat lijkt sexy en spontaan totdat zijn piemel niet hoog genoeg kan komen).

En natuurlijk zijn de gevaren van openbare seks altijd .... dit moeten jullie ondertussen al wel weten.... de kans dat iemand je spot natuurlijk!!

Nu moet ik wel zeggen dat seks in een auto of op een auto nog altijd op men fuck it list staat (je weet wel een lijstje van de dingen die je eens wilt doen in je seks leven) want ik ben ook van de mening dat je het eerst moet proberen voor je een echt oordeel kan vellen want voor sommige mensen is cowgirl geweldig terwijl andere toch liever bij missionaris blijven dus waarom zou dat voor plekken waar je seks hebt niet hetzelfde zijn? (tenzij het wetenschappelijk bewezen is zoals seks hebben in water)

4) De derde date

Iedereen weet natuurlijk dat je op de derde date gaat poepen... (of later of vroeger iedereen is anders maar meeste mensen poepen wel op date 3 want eigenlijk is date 1 een kennismaking, date 2 meestal omdat je date 1 echt wel leuk vond en dan is date 3 meestal omdat je elkaar ook wel ziet zitten) maar in mijn geval werd ik in de friendzone gezet... HOERA!!! 

Nee eigenlijk vind ik dit wel okΓ©! Want anders was mijn nummer weer omhoog gedaan voor iemand die eigenlijk niet echt boeide en tbh heb ik zo al genoeg jongens op men lijst staan (no offense naar de jongens die hun piemel al in mijn vagina hebben gestoken en zich nu persoonlijk aangesproken voelen) 

5) Seks in sexy lingerie 
Het was leuk voor zo lang het duurde

Ik heb al 'seks in jartellen' vermeld in een oudere editie maar seks in sexy lingerie is meer basic en een categorie apart als je het mij vraagt!

want jartellen kosten wel veel maar het is pas de lingerie die erbij komt dat echt geld kost! En je kan nog steeds met jartellen aan seks hebben maar met je sexy lingerie is dat toch nog een tikkeltje moeilijker! Dus je koopt dat eigenlijk voor enkele minuten aan te hebben of te teasen terwijl je samen ergens naartoe gaat en hij/zij weet dat je iets sexy speciaal voor hem/haar aanhebt.

Maar meestal denk je echt altijd "ik heb hier zoveel flappies aan gegeven en het heeft maar een minuut geduurd of het was al uit...."
ps: ladies zo'n mooie lingerie besteed je niet aan eender welke fuckboy! Mooie lingerie koop je allereerst voor jezelf (zodat je je sexy voelt) en op de tweede plaats voor je partner MAAR als je partner jou niet respecteert is hij jouw fine ass niet waardig!

ps: kerstlingerie want ik ben al helemaal in de xmas spirit gevlogen (aka de drank, nog niet zo zeer het gevoel)

6) Kaarsvet

Ik heb nog een massagekaars staan die ik bewaarde voor moest ik the one ooit tegenkomen. Dus die kaars staat ondertussen al zo'n 3-4 jaar in mijn kast en voldoet niet aan zijn life goals. Arme kaars 😒

Met een gewone kaars heb ik dit al wel gedaan though en ik moet zeggen, het is best fijn zolang je niet op je kleren of je lakens ofso morst! Want ja kaarsvet dat druipt en je kan het niet controleren naar waar het druipt.

Laat het best ook even wat afkoelen want je wil geen gloeiend hete wax op je tepels krijgen! Of toch zeker niet je eerste keer, nadien kun je al wat meer verdragen maar als je met zoiets begint begin dan altijd rustig!

En vraag ook zeker consent aan je partner!! Giet niet zomaar kaarsvet over zijn/haar lichaam!!


7) Slagroom of andere sauzen

Slagroom, chocolade saus, vanille ijs, ... de perfecte combinatie voor een dame blanche maar het is toch niet zo ideaal om op je lichaam te smeren! Komt het door de scene in Varsity Blues? Of de parodie van Chris Evans in Not Another Teen Movie. Ja hoor, hoe kun je Chris Evans zijn werk voor Captain America nu vergeten zijn? We hebben het sowieso allemaal al eens geprobeerd of toch op zen minst overwogen. Is dit ooit al leuk geweest bij iemand? Is het ooit al gelukt zoals in deze scenes? Dat bleef toch niet liggen, misschien vanboven op je borsten maar vanonder zou dat toch wegvallen... ik moet eerlijk toegeven dat ik een echte slagroom bikini nog niet heb geprobeerd. Daar gaat dus verandering in komen! Het eerste moment dat ik krijg maak ik een slagroom bikini :-)

Verhaaltje: ooit is er een jongen geweest die choco rond zijn eikel smeerde zodat zijn liefje dat ervan af kon lekken. Helaas had dat liefje niet goed gelekt en was er wat choco blijven hangen! Deze jongen stond dus de volgende dag op met een ontstoken eikel die mega hard gezwollen was en het ongemak/pijn wil je je niet inbeelden! True story (thank god niet eentje uit eigen doos)


Peace out bitches and remember sharing is caring dus deel zeker je eigen (s)expectation vs reality zodat er een part 4 kan komen πŸ™

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow