Toverpoort Magie: Zoekertje!

13:14
Holla babes. De eerste dag der academiejaar ontmoette ik een joviale, grappige jongeman op de magische plek die de Overpoort heette. Jammer genoeg was ik zo gatachterlijk en vergat ik z'n naam te vragen. Dus vrienden. HELP ME.

De eerste nacht van het academiejaar was een doldwaas gebeuren. Ik ben ballen gaan eten bij Wim Ballieu, ben diezelfde nacht ook op de vuist gegaan in de Overpoort, halvelings eskimosisters geworden en wilde muilingz... Voor alles een eerste keer. En zoals John Lennon altijd al zong, maakte ik niet alleen war, maar ook een beetje love.

De kerel die ik zoek, ontmoette ik aan de hoek van de Apache. Hij rolde z'n ogen en m'n hartje ging sneller slaan, nog meer toen we begonnen te converseren over de Homo Marginalis... Mooie tijden! Hij nam me mee op tocht door het donker naar reisbureau de Begonia, waar het noodlot en hijzelf toesloegen.

Helaas werd onze ontmoeting bemoeilijkt door allerlei omstandigheden (s/o naar m'n bloedhete kotgenoot), en scheidden onze wegen veel te vroeg.
Bij deze wil ik ons gezapig gesprek en wat erna volgde opnieuw oppikken en wie weet, zelfs vervolgen!De jongeman werd 2 dagen later gespot op de student kick-off, maar helaas, een gesprek aanknopen was onmogelijk. Het korte wederzien duurde dan ook maar luttele, maar niet minder betekenisvolle seconden.

Laten we eerlijk zijn, zou ik de kerel herkennen op straat? Waarschijnlijk niet. Is m'n tekening accuraat? Oh hell no. Maar er zit wel shitveel liefde en goede intentie achter.


Dikke zoen van je kapoen (en een beetje pompoen met de halloween periode enzo)
J-lin x

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow