Wing, wing, wing no matter what

13:53


All we do in WING WING WING no matter what!
Hebben wij het alleen voor de singles op deze blog? NEE JOH!
Ook voor de iets bezettere mens hebben we een artikeltje klaarliggen. Deze feestdagen (als er geen familie aangelegenheden zijn, behalve als incest je ding is) kan je lekker je bestie of minder-bestie-maar-toch-toffe-mens een stapje dichter brengen naar hetgeen we allemaal op zoek zijn.

Spetterend vuurwerk. Maar dan in onze broek.


1) Oh hallo! Gooit met compliment

 

De uitgebreidere en minder socially awkward versie van "Have you met Ted?", klassieker uit 'How I met your mother'. Doe het. Het werkt.
Soms.
Ook vaak niet. Ma heeeeeeeeeeeey, wat heb je te verliezen?
A: Omg, supertoffe handtas! Van waar heb je die? 
B: Je dode kat.
A: Ah nice... Was uw naam? 
B: Marie
A: Omg, kijk wie we tegenkomen, godverdomme Luc! Kijk , 'k heb net Marie ontmoet, vriendjes maken enzo ;)
BAM TIS GANK.
Benodigdheden:
- Een aanleiding tot een compliment, en zorg dat het gemeend is. Of gemeend overkomt.


2) De triomuil


Ik moet zeggen, deze is voor gevorderden. Ronduit een legendarisch gegeven. Misschien ook aan te raden als je de beide te koppelen mensjes kent. Ook handig als het gezelschap (waaronder jezelf) net dat tikkeltje biseksualiteit over zich heen heeft. Waardoor dit meestal het best gaat met een voornamelijk vrouwelijk gezelschap, maar DON'T LET GENDER HOLD YA BACK!!! 

Marie (jij) - Luka - Jules
Jules en Luka , er is een vonkje. Maar iemand moet die in gang steken. En daar kom jij. Fucking heerlijke amazone op je bronstig paard. 
- Marie muilt Luka
- Marie muilt Jules
- Marie muilt met Luka en Jules tegelijkertijd, en zo ook gaan Luka en Jules muilen.
- Marie neemt een stap naar achter en kijkt trots terug op haar trio-mf.

Benodigdheden:
- Ballen, moed
- Goeie muilskillz, wordt echt geapprecieerd. 


3) De 'het is je verjaardag'

Klassieker uit de oude doos, maar werkt wel. Die avond maak je iedereen wijs dat het Luka's verjaardag is. Extra'tje? Het is wel niet haar eerste keer in de Toverpoort zeker????
Je hoort het al, 2 kussen op de wang en 1 op de mond, jwz G.
Benodigdheden:
- Onschuldige lach
- Feesthoed
- Stift (extra): De jarige is ook een levend verjaardagskaartje, dat openstaat voor wensen.
4) De breek-de-vriendschapscirkel

Kan ook herleid worden tot "spreek met the ugly friend". MAAR DAT HOEFT NIET ZO TE ZIJN. Veel knapperds komen in paren, en zo ook kan jij hier niet alleen scoren, maar ook een duit in het zakje doen, om je broeder/zuster van de grond te krijgen.
Breek die danscirkel van vrienden, per ongeluk aanstoten, accidenteel grinden... Maar zorg voor consent jonges. Niet verkrachten asjeblieft. 
Maak een praatje, geef een compliment, en pray dat je vriend een beetje moeite doet. Als je buddy 0,0 game heeft, heeft deze geen zin.
Benodigdheden
- Smalltalk, a shit ton
- Een strijder met een beetje goeie sharkingz


5. De omg-sorry-m'n-vriendin-is-zo-zat

drunk drinking best friends best friend

Jij bent de zatte co-piloot van de avond, en ohnee, je begint knappe/minder knappe/draken van kerels/dames aan te klampen. En wie is de reddende engel (fuck yeah genderloos)? TOCH WEL NIET JE MEDESHARKER??? Ochjee het toeval.

Benodigdheden
- Acteertalenten / verhoogd promille gehalte in je bloed
Ga los, doe iets dramatisch, let Jesus take the wheel, en laat je bestie het voor je oplossen. Oh the joy. Wees creatief, dat maakt het nog leuk voor jou ook. 
Wat? Is die avond toevallig je cavia gestorven? Ohneeeee, gedumpt door je fuckbuddy waar je toch gevoelens voor had? Good thing you have such good friends to take care of you.
Lying is the most fun...Dit waren de beste 5 dingen die ik mogelijks uit m'n mouw kon schudden. Al een van deze geprobeerd? Probeer ze uit op Nieuwjaar. Good luck lil bebes. Ik wens je een spetterend 2017 toe.
Dikke zoen van je kapoen
Juicy J-lin x

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow