Fokken in de blok

09:51
JA WE STOPPEN NIET
Alleszins, eerst een bedankje, we hebben 150 likes op onze fb pagina!!! JOEPIE
Maar das nie genoeg. Je reikt ons een hand , maar we grijpen je arm... JA IK WEET HET. Please vraag je mama, papa, oma en minnaar om onze pagina te liken. We can use it.

Zie hier m'n beste tips om te scoren in de blok. Scoren als in niet op je examen. Want daarvoor moet je niet bij mij zijn. 


1) Fuck, m'n oplader of typ-ex vergetenOver aanspreken in de bib... Die ene cutie een van dicht bekijken? Al foto's getrokken, gedropt in het groepsgesprek ter goedkeuring, en deftig ingezoomd of hij wel echt heisssss is?
WEL HOE TOEVALLIG JE BENT JE OPLADER OF TYP-EX WEL NIET VERGETEN ZEKER!
Dom dom dom dom, misschien eens aan dat bepaalde tafeltje om hulp vragen?
En misschien ook 
"Bedankt, ge zijt echt m'n reddende engel... Wat is uw naam precies? Ah Jakob? Veel succes met de examens Jakob. Ik ook? Wel dankje, 'k vind je eigenlijk echt ne toffe kerel, mag ik je toevoegen op facebook?"

OYOO SO SMOOTH LIKE GUACAMOLE.
Je kan ook een van je wingwoman laten gaan: "Heeey, m'n vriendin daar met de groene trui vindt u echt ne knappen. Ze zou u graag toevoegen op facebook als da goe is... Wat is je naam?"

DAYUM ik weet het. Fucking Cupid is in da hau5.

2) Tinder

Old but gold. Zie hier een first impression.
Het wordt niet oud en iedereen pikt het terug op tijdens de examens. Want je komt niemand nieuw tegen tijdens het imaginair uitgaan. (Lees als : de Père total is niet meer zo vol dezer dagen) En als je er geen seks uithaalt, haal je er misschien een interessant verhaal of een interessante conversatie uit. Want wat is er leuker dan babbelen over slechte dates met vrinden?


3) Mindset: Iedereen is blokgeil & wat heb je te verliezen

I also like to live  dangerously - I also like to live  dangerously  Misc

Iemand ontmoeten in de bib en aanspreken? Snel afspreken ook al heb je nog maar 5 Joe Biden gifjes gedeeld via tinderchat? GA ERVOOR. Het leven is kort, dus doe eens zot. Ja, ga een koffie drinken in die bar, en ja zet een timer op. Als het een kutdate is kan je weglopen, en anders kan je het aflopen van de timer gebruiken als excuus om anders eens je kot te tonen. Jwz.


4) De cute lachHet moment dat je oogcontact hebt, oogcontact houden en cute lachen. Als je wat respons krijgt, ga je nummer droppen bebe. Mannen hebben <<duidelijke>> hints nodig. Voor hen is je nummer een hint. Geen statement. Looks like a bold move, but just do it! 

5) RecyclerenSometimes you just have to recycle some good ol' dick, en met veel chance, is het ondertussen eerder upcyclen. Soms heb je geen zin om een effort te doen. Zet even je trots aan de kant, en ga je contactenlijst af op zoek naar een bootycall. Vraag hoe het met hem gaat, gooi er een compliment in (wauw, ik ben je hete kussen nog niet vergeten, ik voel het verlangen branden in m'n lendenen...) en stook het vuur weer aan! Peil misschien ook eens of die persoon ondertussen een lief heeft.


Hopelijk heb je de volgende blok/examenweken nog touche. Ik duim voor je prinses!
Oh Artevelde die al gedaan heeft? FU.

Dikke zoen van je kapoen
Juicy x

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow