Beffen 101

13:36

Aangezien pijpen 101 zo'n hit was komen we nu ook met beffen 101!! En om de titel van een HLN artikel te gebruiken; cunnilingus is geen pasta maar het mag wel meer op de menu! Is beffen het nieuwe anaal geworden? School je kennis alvast bij met deze tutorial! 
Ik weet wat jullie nu allemaal denken, dat wij hier gewoon elkaar hebben gebeft om jullie de beste tips te geven!

LEES MEERHelaas blijft dit maar een fantasie, onze friendship is strong maar we zijn gewoon best buddies ipv fuck buddies. Dromen mag though! Dus laat je fantasie de vrije gang gaan tijdens je volgende masturbatie sessie!


Ik ga eerlijk zijn, dit is meer een tutorial over wat wij als vrouwen leuk vinden aan beffen. Er komt wel wat onderzoek aan te pas (geen field work vrees ik, tenzij we geluk hebben) en we gaan zeker eens wat vragen stellen bij de enkele bef experts die we kennen (het zijn er niet zo veel)!

Indien je dit leest als man en denkt "hmm dat deed ik altijd al" top voor jou en je befpartner!

Indien je dit leest als vrouw en denkt "hmm dat klopt maar dit heb ik toch ook wel graag" stuur het ons dan zeker door! 

Net zoals piemels zijn clits en vagina's verschillend! Ik denk dat alle beffers wel wat verhalen willen horen over wat verschillende vrouwen zo leuk vinden aan beffen! (maar dat is dan voor een later blog berichtje als we genoeg inzendingen krijgen)

Dus hier volgt dan "Beffen 101"

1) Plekken rond de vagina
Ja hoor, er zijn nog andere plekken dan de vagina waar een vrouw gevoelig is! Natuurlijk begint seks altijd met foreplay maar veel mensen vergeten dat foreplay meer is dan enkel kussen en elkaars genitaliën aanraken. Een vrouw heeft enorm veel gevoelige plekjes op haar lichaam (ook wel erogene zones genoemd) het is zelfs besproken geweest in "The One With Phoebe's Uterus".

Voor iedereen die niet zo'n crazy friends fan is als mij is hier het fragmentje:Er zijn natuurlijk meerdere erogene zones dan deze 7 maar dit waren (volgens het internet) Monica haar 7 zones;

1. Oren (streel haar oren, kus of bijt zelfs zachtjes op haar oorlel)

2. Lippen (je hoeft niet meteen te muilen alsof jullie pubers zijn. Het plezier zit hem in het plagen! Kus eens net niet op de lippen of laat jullie lippen net elkaar aanraken ipv meteen die tong daar in te zwieren)

3. Nek (kusjes in de nek zijn mega fijn tenzij je achteraf een zuigzoen zet! Dat is weer iets wat pubers doen dus please probeer dit te vermijden, niemand wilt rondlopen met een grote "ik heb seks gehad" 'sticker' op hun nek)

4. Borsten (iedereen heeft hier hun voorkeuren maar gebruik handen, mond en tong. Als je knijpt begin zacht en bouw dan op. Niet iedereen heeft graag dat er lichtjes op hun tepels wordt gebeten maar je kan het altijd eens proberen)

5. Kont (gewoon in je billen worden geknepen is voor sommige vrouwen een mega turn on maar zachtjes strelen op bijvoorbeeld de bilplooi kan ook)

6. Binnen dijen (mijn fave 💗  niets is leuker dan wat teasen door iemand haar binnen dijen te kussen en stilletjes aan verder bewegen, grijp anders die kont ook maar ineens vast 😏 )

7. Vagina (alhoewel ik denk dat ze hier eerder de clitoris bedoelde maar hey het internet denkt dat het haar vagina moest zijn)

Er zijn natuurlijk veel meer erogene zones! Je hebt zo ook de onderbuik, binnenkant van de ellebogen, polsen, knieholtes, enkels, ...

Keuze genoeg dus om aandacht aan te besteden!

opmerking 1 hiervoor moet je onderbroek dus nog niet af zijn, opwarming kan met een slip aan!

opmerking 2 het wil dus niet zeggen dat als je aan nr 7 zit dat je niet terug mag keren naar een ander nummertje!! 

Protip: zolang ze na al deze foreplay nog niet nat is kun je beter nog wat verder teasen want een droge foef is geen gelukkige foef! 

2) Lippen
De jouwe en de hare (beide paren 😏 ). 

Mensen vergeten soms dat je met je lippen veel kan doen, een voorbeeld is zoentjes zetten maar een ander voorbeeld is lichtjes blazen..

Iedereen zegt wel sucking D maar eigenlijk kun je ook zuigen tijdens het beffen. Zuigen op schaamlippen en de clitoris zullen de zenuwuiteinden die hierin liggen activeren (dit is leuk). Niet enkel zal het de zenuwuiteinden stimuleren je zal ook een soort van "vacuüm" creëren waardoor er meer bloed zal vloeien doorheen de clit en waardoor net zoals bij een piemel deze "stijf" zal komen te staan en gevoeliger zal zijn.


3) Tong
Eenmaal je je tong gaat gebruiken denk er dan aan dat je hier veel mee kan doen! 

Kent iedereen de anatomie van een vagina? If not klik dan op deze link die je naar een afbeelding brengt.

Zoals je dus ziet bestaan er twee paar schaamlippen en meeste mensen vergeten dit soms... de tip is om met je tong tussen haar schaamlippen te gaan ipv meteen recht naar haar clit of vagina! Een beetje spelen, teasen.. wat wachten voor je naar haar clitoris gaat! Zo kan je ook met je tong wat rondom haar clit draaien om stilletjes dichter en dichter te komen.

Eens je toch naar haar clit gaat moet je nu ook niet enkel lekken alsof je aan een lekstok lekt. Beweeg wat met je tong, kus, zuig,... whatever maar lig daar niet te lekken alsof je een ijsje opeet.

Uit wat research heb ik gevonden dat je met heel je mond rond haar clit kan gaan en tegelijk kan zuigen en lekken met je tong... eentje om te proberen? 

En iets wat ik nu niet snap, waarom steken zo weinig kerels hun tong in je foef? Probeer het een keer en zeg eens wat je ervan denkt! (Niet iedereen is fan)1) Grab her by the pussy (aka vingers)
Terwijl je beft kan je ook je handen gebruiken! Zowel voor vaginale stimulatie, clitorale stimulatie en stimulatie rondom haar lichaam! Indien je armen lang genoeg zijn kun je tijdens het beffen haar borsten strelen en haar tepels stimuleren (wist je dat er mensen zijn die kunnen klaar komen door tepel stimulatie alleen?) Maar ook alle andere erogene zones die hier eerder al besproken zijn verdienen aandacht!

Als je ervoor kiest om haar met je vingers te penetreren doe dit rustig en tease een beetje. Ram niet meteen 2 vingers erin!

Indien je dan verder met je vingers gaat naar haar clit kun je hier cirkeltjes maken of licht teasen terwijl je met je tong in haar vagina zit.

Omgekeerd kun je met je vingers in haar vagina gaan terwijl je haar clit likt! Zo kun je tegelijk haar G-spot en clit stimuleren. De G-spot vind je door een "kom hier" beweging te maken met 2 vingers. Normaal gezien moet je 2 knokkels diep zitten en dan voel je aan de boven kant (of ook wel roof) van haar vagina een iets ander weefsel. Stimuleer dat door te cirkelen of te "aaien". Begin traag en ga sneller afhankelijk van haar signalen (ademhaling of gewoon wat ze zegt want eerlijk moeten wij vrouwen geen pussies zijn op dit vlak. Zeg wat je wil mannen/vrouwen kunnen geen gedachten lezen)

Je kan ook de "g-spot" move doen maar omgekeerd. Dus in plaats van je vingers naar boven te houden zijn ze naar beneden waardoor je de binnenste sfincter van haar anus masseert. Hierdoor zal deze relaxeren en geef je het gevoel alsof "ze gepoept wordt" aka dat er een piemel in zit.

ps: als je vingert doe het best met 2 tenzij je een maagdje vingert, 1 vinger is raar en voel je niet echt iets van...


2) Right on the clit

Je kan je gewoon puur focussen op haar clitoris, maar opgelet, niet elke vrouw is fan van pure clitorale stimulatie!

Indien je hiervoor gaat moet je eigenlijk alles wat al besproken was combineren! Maar je focust je dan puur om haar clitoris en niet zo zeer op haar vagina zelf (of anus). Je kan altijd wel een vibrator/dildo/buttplug/... inbrengen om zo op deze plekken ook stimulatie te geven maar jouw handen en mond blijven enkel op haar clit gericht hierbij!

Weet je eigenlijk hoeveel vrouwen clitorale stimulatie nodig hebben om klaar te komen? Zo'n 70%!! Dus tenzij je met een partner zit die kan klaarkomen door enkel vaginale stimulatie, kussen of zelfs door enkel anaal kun je best wat aandacht besteden aan haar clit.


3) Seksspeeltjes 

Eigenlijk is dit niet niet zo'n "intermediate level" maar ik zet het erbij omdat sommige mannen zich "persoonlijk aangevallen voelen" indien je vibrators of andere seks speeltjes wilt betrekken tijdens de seks. Dus daarom kun je dit misschien beter gebruiken als je close genoeg bent met je partner en al wat ervaring hebt met beffen.

Want ja, een vibrator erbij betrekken heeft echt wel iets! Je gaat nooit met je tong/vingers een clitorale stimulatie creëren zoals je krijgt bij seksspeeltjes.


Indien je ze gebruikt kan je verschillende dingen gebruiken! Je kan uitwendige stimulatie of inwendige stimulatie geven.. Zo kan je bijvoorbeeld een dildo in haar steken terwijl je haar blijft beffen! Of je kan een clitorale vibrator gebruiken om je werk nog krachtiger te maken.

Het hangt hier ook wat af van wat je zelf al in huis hebt en wat je partner graag doet. Eigenlijk heb je niet eens iets fancy of duur nodig. Je kan ook met een veer wat tintelingen veroorzaken (niet persé op haar foef maar dan op andere plekken van haar lichaam) terwijl je aan het beffen bent. Oké je kan zo'n fancy ding ook kopen maar je kan ook de beste doe het zelfer naar boven halen!


Check zeker de music video van dit liedje hier
1) 2 in the pink 1 in the stink

Ookwel: kontvingeren en gewoon vingeren tegelijkertijd met ondertussen wat tong actie erbij (om er beffen van te maken). Maar niet iedereen is fan van kontvingeren en niet iedereen wil graag een vinger in een kont steken dusja bespreek het eerst even!

En omdat ik niet in herhaling wil vallen (ik heb het in pijpen 101 al besproken) maar het toch wel wil vermelden, baffen! Als je dan toch al zit te kont vingeren waarom niet ineens beffen met baffen combineren? Natuurlijk (net zoals bij mannen) is niet elke vrouw hiervoor te vinden dus check eens even voordat je hieraan begint!

2) You're hot then you're cold 

Aka warmte play! Dit kan je op verschillende manieren realiseren maar de meest gekende manier is het gebruik van ijsblokjes.

Dus ijsblokjes, je kan deze op verschillende manieren gebruiken maar zorg altijd dat ze eerst eens zijn nat gemaakt zodat ze niet blijven plakken! Moest je gaan voor de ijsdildo moet je deze ook eerst afspoelen met wat water want je wilt echt geen ice burn geven/krijgen.

Dus die ijsblokjes, je kan ze gewoon manueel gebruiken of je kan ze in je eigen mond steken. Als je ze in je eigen mond steekt kun je van enorm fris naar een warm gevoel over gaan!

Maar buiten ijsblokjes zijn er ook nog andere dingen hoor! Zo heb je een goedje waarmee je kan masseren en als je erop blaast wordt het warm maar dat was niet zo'n hit... Je kan ook een kauwgom eten waardoor je adem fris is wat ook tintelend werkt (of je kan zo'n speciale pot kopen)

Indien je met meer gevoel wil werken kun je ook het volgende kopen: elektrische bodymousse
MAAR
dit mag niet op genitaliën (dus dient het meer als foreplay of kan je het op haar binnen dijen smeren) EN
je kan er een bloedneus va krijgen (slechts 1 maal voorgevallen maar we moeten het toch wel melden)

3) De A-spot
De G-spot ligt in het voorste 1/3de maar de A-spot ligt wat verder. Bij sommige vrouwen is dit vlak voor de baarmoederhals en bij andere er vlak achter. Ik quoteer letterlijk (wel vertaald) "De A-spot is gemaakt voor grote piemels, als een grote piemel in een vagina komt zal dit de A-spot stimuleren en ervoor zorgen dat er enorm veel vocht wordt geproduceerd zodat ze niet gaat scheuren" ... eerlijk gezegd denk ik dat het eerder iets met zwangerschap te maken heeft maar oké grote piemels why not!
Dusja mensen, ik wist nog niet wat de A-spot was maar nu ik weet dat het bestaat verklaart dat wel enkele dingen (en ja door seks met mannen met een grote piemel).
Wil je een beter anatomisch beeld over de A-spot? Klik dan hier . Ja het is een Wikipedia pagina en ja het is vrij basic maar het is een leuke pagina om eens te lezen.
1) Facesitting

Facesitting is voor de durvers, niet omdat het zo moeilijk is maar wel omdat het wennen is!

En alleja, je kan echt wel je nek breken blijkbaar...


Maar blijkbaar is dit wel de beste manier om te beffen of toch volgens een tinder match van j-lin! Shoutout naar T. voor de beftips! Bij facesitting heb je namelijk geen last van je nek en behalve lekken kan je ook met haar borsten spelen, misschien wat anal play doen enzo. Blijkbaar is het beste aan deze positie dat je als beffer weet wanneer je goed bezig bent omdat je echt voelt als ze begint te bewegen als je op de juiste plek zit want ja ze zit op je gezicht! Dan moet je eigenlijk gewoon op dat plekje blijven verder gaan en doen waarmee je bezig was tot ze komt! 

Dat is trouwens een algemene tip, als je merkt dat je goed bezig bent of je partner zegt letterlijk "ja dat, daar" dan kun je beter daarmee blijven verder doen! 

Dus facesitting is voor de durvers omdat niet veel jongens het aandurven maar toch heb je dan een prachtig zicht dus waarom zou je het niet eens proberen? 

Protip voor facesitting: heb een muur of iets van steun achter je zodat ze haar armen daartegen kan leunen. 

Enkele veiligheidsmaatregelen tho, spreek eerst goed af hoe hard je eigenlijk mag neerzitten want niet elke jongen geniet van het volle gewicht van een vrouw op zijn gezicht (en een gezicht is daar ook niet voor gemaakt). Misschien moet je een gebaar afspreken dat hij kan doen moest je te veel steunen op zijn gezicht. Maar zie dan wel dat het niet iets is als spanken moest je dat algemeen al graag doen maar zoiets wat je niet zou verwachten. Bijvoorbeeld een knijp in de voet? 

Voor de beste zitposities wil ik verwijzen naar deze tumblr post omdat het hier echt duidelijk in staat! 

Indien je astma hebt kun je misschien best je puffer bij de hand houden... je weet maar nooit dat je hem nodig hebt he! 

2) Acrobatische standjes
Er bestaan hier enorm veel standjes voor. In principe kun je ook "haar beffen op het aanrecht" zien als een acrobatisch standje maar natuurlijk kan je ook veel verder gaan! Ik ga jullie hier gewoon allemaal wat namen geven met een korte beschrijving (en een link) over hoe het standje eruit ziet. Het is dan aan jullie om verder te kijken of jullie het wel willen proberen!

69 of inverted 69: iedereen kent hem daarom beginnen we makkelijk! Persoonlijk ben ik hiervan minder grote fan puur omdat je niet volledig kan genieten want ja je bent zelf ook bezig. Wel een leuke vorm van foreplay! De echte durvers (en deze met genoeg kracht) kunnen deze ook eens staand proberen of met een backbend erin.

Forbidden fruit: hierbij moet je als vrouw zitten zoals je normaal in doggy zou klaar staan. Je mag gerust op je voorarmen leunen als dit fijner is. Het voordeel van dit standje is dat je partner je benen kan vastgrijpen en tijdens het beffen ook andere dingen kan grijpen! Een ander bijkomend leuk aspect is dat je partner kan beslissen om je te penetreren zonder dat je het voelt aankomen (of eerder ziet aankomen).

Mijn advies voor mensen die dit gaan doen: Doe het in 1 vlotte beweging! Meteen heel die piemel erin! 

tip: je kan altijd een kussen onder je buik leggen moest dit aangenamer zijn

Hot lunch: als je aan yoga doet weet je dat de plow positie enorm relaxerend kan zijn. Beeld je nu een plow positie (benen achter je hoofd rollen maar je torso blijft wel omhoog) in maar iemand is je tegelijkertijd aan het beffen! Zalig toch? Je knieën komen hier eigenlijk op je partners benen te liggen dus je moet niet eens heel diep gaan in deze pose! Het voordeel aan dit standje is dat je ook wat anal play kan uitvoeren (indien gewenst).

Wil je meer bef standjes uittesten? Ga dan naar deze pagina om wat inspiratie op te doen3) Haar beffen tijdens haar regels 

Tijdens onze menstruatie zijn we meestal het geilst maar helaas vinden meeste mensen het niet zo fijn om dan te poepen..

Ookal is menstrueren iets mega normaal! En eigenlijk is dat echt niet zo vies om tijdens je regels seks te hebben maar oké een spons je foef schuiven (of je lakens opofferen) dat is een beetje vreemd voor sommige mensen want er blijft natuurlijk die angst dat je hem er niet uitkrijgt (worst scenario is dat je naar de dokter moet maar in principe zit je wel safe hoor)

Voor al deze vrouwen die tijdens hun regels toch willen poepen maar geen spons in hun willen proppen stel ik het volgende voor: orale seks!

Waarom niet he? Daar is helemaal niets mis mee en dat is mega proper als je een cup (of tampon) insteekt!

Maar voor sommige mensen blijft dit moeilijk daarom zetten we het bij "voor de durvers" ook al is het net hetzelfde als bij gewoon beffen maar met dan voornamelijk clitorale stimulatie en stimulatie van andere erogene zones...

1) Zeg wat je wil
Zoals ik hierboven al heb gezegd, niemand kan je gedachten lezen! Als je wilt dat je partner doet waar jij naar hunkert zeg het dan gewoon. Iedereen heeft graag tips! Zonder tips kunnen we niet leren! Want iedereen zou wel willen vragen van "hey wat heb je graag dat ik doe" maar niet veel mensen gaan dat echt durven. Dus geef desnoods tijdens het beffen wat tips van "oh dat toch liever niet" of "ja ga door" zodat de beffer weet of wat hij/zij doet goed is of slecht.
Want for real op ademhalingen en gekreun letten is FUCKING MOEILIJK!!!!

2) Dirty little slut
In je hoofd? In bed? Geweldig! Maar hopelijk niet als het aan komt op lichaamshygiëne. Was echt please je genitaliën, als je zeep gebruikt gebruik dan wel pH neutrale zeep maar je kan ook gewoon water gebruiken. Je moet niet in je foef gaan maar wel de buiten kant enzo want je moet zo denken "zou jij je eigen foef willen beffen als je kon?" indien dit een nee is waarom zou iemand anders dat dan willen doen? Je hoeft nu niet elke dag je down under te wassen want dat gaat je natuurlijke pH verstoren waardoor je dan misschien een schimmel infectie kan krijgen en das geen pretje! 

3) Hou je niet in
Sommige vrouwen durven hun niet volledig te laten gaan tijdens het beffen dus de pro tip hier is voornamelijk je te ontspannen en je te laten gaan! Er zijn verschillende redenen waarom een vrouw niet alle remmen durft los te gooien en daarbij kunnen we je niet echt helpen. De voornaamste tips zijn om je in een vertrouwde sfeer te bevinden, met misschien wat lichtjes of kaarsjes als dat je ding is. Misschien eerst een massage krijgen die zo overloopt tot befwerk... 
Kies je eigen manier en kom please tot rust want stressy beffen is voor niemand leuk! 

Terzijde: voel aub geen druk om klaar te komen! En mannen denk aub niet dat je iets slecht doet als een vrouw niet klaar komt of je bij haar trekt. Er is namelijk geen druk om klaar te komen want seks zonder orgasme kan ook fijn zijn! Wees gewoon eerlijk en open met elkaar hierover en dan is dat allemaal dik okéTrouwens beste lezers, begrijp ook dat niet elke vrouw gebeft wil worden! Beffen is iets heel persoonlijk en nog intiemer dan gewoon seks en niet elke vrouw is er klaar voor om zich zo open te stellen. Dus als je denkt van "ik ga haar beffen" maar ze is er duidelijk niet klaar voor doe het dan niet. Er zijn verschillende redenen waarom vrouwen zich niet op hun gemak voelen tijdens het beffen zoals;
  • Onzekerheid over hun vagina (maar is een foef ooit echt mooi?)
  • Bang zijn om volledige controle te geven
  • Bang zijn om te squirten
  • Befbijt angst
  • Iemand niet goed genoeg kennen om hem/haar meteen tussen je benen te laten
  • Een lange drukke dag gehad en nog geen tijd gehad om te douchen
  • Bang zijn dat je niet lekker smaakt
  • Diarree gehad
  • ....
Zie je er zijn zoveel redenen en nog veel meer waarom iemand niet gebeft wil worden. En dat is allemaal oké!!!


TROUWENS NOG IETS! Als iemand je geen orale seks wilt geven (maar wel verwacht dat jij orale seks geeft) then dump their ass!!!! Je hebt geen idee hoeveel tijd vrouwen hebben verspild aan kerels die niet into beffen waren maar dan wel een blowjob verwachtten... Je moet niet met een beurten kaart werken van "oh ik heb er al 10 gegeven nu ist nog eens aan u" maar fuckboys/fuckgirls die orale seks claimen maar niet geven zijn je tijd niet waard! Remember that! Echt please we zijn toch al ver genoeg geëvolueerd dat we onze partner oraal kunnen bevredigen zeker. Ik snap the deal niet met kerels die "dat vies vinden"... grow a pair bitch. 

Sorry als je je nu persoonlijk aangesproken voelt maar als dit helpt om mensen meer te doen beffen wel then I ain't sorry 😼 💖


Wil je je kennis testen? Natuurlijk steken wij wel tijd in een quiz (maar dat duurt altijd een eindje) maar andere (minder coole) sites hebben dus al wel een quiz klaarstaan. Probeer de cunnilingus IQ quiz van de cosmo om te weten hoe hoog je bef IQ is! 
See ya later queens 😘You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow