Vagina horror story

13:37

We kennen het allemaal, bloed dat stroomt uit onze vagina!
(of toch als je in het bezit bent van een vagina)
En als we onze menstruatie krijgen is dat allemaal niet zo vreemd maar eens dat er bloed ligt te stromen uit je "liefdesgrot" terwijl die menstruatie nog lang niet moet komen dan is er toch iets vreemds aan de hand! 

Dus zoals je al wel kon raden heb ik het niet over natuurlijk bloed maar wel op bloed dat je op die moment alles behalve verwacht! Dat je klaar bent met de seks en er bloed op de lakens hangt. 

Ja dat bloed! 

Een echte vagina horror storyAls je "vagina horror stories" opzoekt krijg je veel verschillende dingen. Het gaat van ontharingscrème op je labia aanbrengen (wat gewoon dom is) tot je regels krijgen die doorsijpelen tot je witte schoenen die nu dus niet meer wit zijn. Nu zijn dit allemaal redelijk uitzonderlijke gevallen maar mijn horror story is misschien wel eentje dat meer onder ons hebben meegemaakt. 

So here goes 

De intro skip ik want eigenlijk is dat niet echt belangrijk voor het verhaal. Het enige wat je moet weten is dat de piemel in kwestie van een serieus formaat was en dat mijn vagina nog nooit zo hard heeft moeten stretchen noch zo diep gepenetreerd is geweest! 

That being said

Na in doggy te belanden waarbij ik nog zei "volgens mij ga je tegen mijn baarmoeder zitten" want elke vrouw die al eens doggy heeft gedaan weet dat je met doggy wel enorm diep kan gaan en dat het soms echt voelt alsof iemand bijna of zelfs helemaal tegen je cervix zit. Nu na een heel erg leuk einde van deze vrij partij bleek dat ik "een beetje" aan het bloeden was...

FUCK EEN BEETJE DAT WAS MASSAS VEEL IK WAS MEGA HARD AAN HET PANIKEREN!!!!

Het volume kwam overeen met mijn hardste dag van mijn menstruatie (nu verschilt dat voor iedereen maar ik verlies redelijk veel bloed tijdens mijn menstruatie... Mensen die na het lezen van Menstrual cup 101 een luna cup hebben aangeschaft van size M, bij mij is het bekertje ver voorbij de helft gevuld op men zwaarste dag)

Het was wel heel leuk dat de persoon waarbij ik was er heel chill over deed. Ik dacht echt dat ik ging flauwvallen en vanbinnen (en ik denk ook vanbuiken) zat ik serieus te panikeren over waarom er zoveel bloed uit mijn vagina kwam en vooral dat ik tijdens de seks niets van ongemak had gevoeld! 

Dus natuurlijk toen ik thuis kwam (en die tampon die ik had gemaakt van een papieren zakdoek terug uit mij haalde) ben ik beginnen zoeken naar mogelijke redenen! Voor hetzelfde geld moest ik naar de gynaecoloog.

Dus nu na mijn persoonlijke vagina horror story volgt de uitleg voor wat het allemaal kon zijn. Want ja wij zijn toch wel een educatieve blog en er zijn zeker nog mensen die dit ooit eens hebben meegemaakt (of wie weet nog zullen meemaken)


Redenen voor vaginaal bloed verlies na de seks (bij premenopauzale vrouwen):

1) Een infectie 
Als je pelvic inflammatory disease (PID) hebt kan je bloeden tijdens de seks. Hierbij heb je echter ook koorts en pijn in je onderbuik (waar ik geen last van heb dus ik heb waarschijnlijk geen PID). Buiten PID kun je echter ook een SOA hebben, van chlamydia kan je bloeden na de seks. Nu is de kans heel klein dat ik chlamydia heb opgelopen maar het kan altijd. Toch denk ik dat ik safe zit op dit vlak! Blijkbaar heb je ook pijn als je dan seks hebt en verschillende andere bronnen zeggen toch dat bloedverlies gedurende seks eerder iets is dat komt door schade aan je vagina. Toch zal ik me na de examens nog eens laten testen (of vroeger) om er zeker van te zijn. 

2) Een droge vagina
Eigenlijk kan je een droge vagina linken aan schade aan de vagina maar eigenlijk is schade vele breder dan puur schade opgelopen door een droge vagina. Als je hierdoor begint te bloeden zal het eerder komen tijdens een verkrachting (en als je geluk hebt zoals mij gaat die jongen zijn piemel bloeden door de frictie en niet jijzelf 👍 . Verkracht worden is nooit fijn maar het is leuker als de dader er achteraf bijna evenveel van afziet zoals jij ervan gaat afzien).
Het kan natuurlijk ook dat je gewoon wat voorspel hebt overgeslagen en dat je nog wat gestimuleerd moest worden eer je tot penetratie overging maar ik kan jullie garanderen dat ik echt geen last had van een droge vagina die avond 😏

3) Schade aan de vagina
Herinneren jullie hoe ik zei dat ik dacht dat hij met zijn grote piemel mogelijks tegen men baarmoeder ging zitten? Wel blijkbaar kan dat wel de reden zijn geweest (in combinatie met andere factoren). Want blijkbaar is de oorzaak van een vaginale bloeding bij meeste premenopauzale vrouwen dat ze schade hebben opgelopen aan hun cervix! Genoeg frictie of milde trauma kan zorgen dat je wat gaat bloeden (wat onschuldig is). Het feit dat er enkel bloed kwam tijdens doggy, en geen pijn, is misschien ook de reden hiervoor. Wat ook kan (maar hier heb ik geen puntje voor maar het hoort wat samen) is dat je baarmoeder de reden is voor dit bloedverlies! Want ik moest 2-3 dagen na die vrijpartij wel mijn regels krijgen, als de piemel dan tegen je cervix zit, en je daarbij nog eens klaarkomt, bestaat de kans dat je een deel van je baarmoederwand er gewoon vroeger uitkomt dan normaal. En de kans dat dit voorvalt is vele groter (en komt vrij vaak voor) indien je je regels moet krijgen in de komende week. Het feit dat ik helemaal geen last heb gehad en ook geen pijn (behalve dat ik de volgende dag side to side moest wandelen maar dat zou ook zo zijn geweest moest dit geen horror story zijn) kan wel betekenen dat de combinatie van deze twee factoren ervoor hebben gezorgd dat ik zoveel bloed ben verloren. 

4) Baarmoeder poliepen 
Ook al ben ik voor 95% zeker dat de bovenstaande reden de reden was voor mijn bloedverlies wil ik de andere redenen toch nog even aanhalen. 
Poliepen zijn niet kwaadaardige groeien die kunnen voorkomen in de baarmoeder of in de baarmoederhals. Meestal worden ze opgemerkt door een zwaardere menstruatie of zelfs bloeden tussen menstruatie door maar ze kunnen ook zorgen voor bloed tijdens de seks. Je hebt hierbij dus ook extra additionele klachten maar indien gewenst kan je altijd naar de gynaecoloog gaan voor een echo. 

5) Portio-erosie 
Een andere naam is baarmoedermond erosie. Hierbij is er een ontsteking van de cervix of een eptitheeldefect (zweertje). Dit gaat vaak symptoomloos voorbij dus om zeker te zijn dat het dit niet is zou ik naar de gynaecoloog moeten gaan. Dat waren dus de verschillende mogelijk oorzaken! Ik ben er vrij zeker dat het komt door puntje 3 maar van zodra ik eens kan ga ik misschien toch eens naar de gynaecoloog want je weet maar nooit! 


Ik kan ook gewoon nog eens seks hebben en kijken of ik weer ga bloeden of het gewoon eenmalig was! Laat dit je alleszins niet afschrikken van seks met grote piemels! Laat dit je gewoon niet afschrikken van seks in het algemeen!! 
Kusjes xxx


You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow