Geachte meneer de openbare masturbator

13:39

Donderdag half 8 s'avonds, we zitten nu in die tijd van het jaar waar het praktisch licht blijft tot 10 uur. Ik nam de kortse weg naar huis. Recht door het citadel want waarom zou ik een omweg maken? Als je in het begin naar Gent komt hoor je wel die geruchten over het citadel park maar na er nu al 5 jaar te wonen bleek het citadel park een veilige plek. Niet enkel een veilige plek maar ook een plek waar ik graag tot rust kom als de stress wat te hoog zit. 

Maar jij moest mij die rust afnemen? Wat vroeger veilig was was gaf me nu trillingen! Nee ik ben niet verkracht, nee ik ben zelfs niet aangerand maar toch heb jij misbruik gemaakt van mij. Wanneer jij totaal onverwacht van koers veranderde en in mijn richting besloot te stappen om vervolgens je piemel niet alleen uit je broek te halen maar er ook nog eens mee te spelen. Jij, die oogcontact met mij hield terwijl je me passeerde terwijl ik niet eens wist wat er gebeurde. Ik was in shock! Ik voelde me misbruikt en zelfs een beetje vies! Je hebt me betrokken in één van jouw seksuele fetisjes waar ik niets mee te maken heb, excuseer, niets mee te maken wil hebben! 

Ik heb geen consent gegeven en als je een seksuele daad begaat met iemand anders ben ik nog altijd van mening dat de andere persoon dit moet toestaan. En even denken; heb jij aan mij gevraagd of ik wou zien hoe je aan je piemel ging trekken? Ik dacht het niet! 

Ben ik trouwens je eerste? Of zijn er nog een hele hoop dames voor mij die je ook zo hebt misbruikt? Want ook al heb je me niet aangeraakt je hebt me nog altijd misbruikt. Kies je enkel voor een bepaalde leeftijd of maakt dat niet uit? Wat als ik geen 24 was maar 14? Wat als dit mijn eerste seksuele ervaring ooit was? Wil je zoiets van meisjes veroveren? Want jij wist niet wie ik was, jij kon onmogelijk zien hoe oud ik was, en aangezien het regende en ik mijn oversized jas aanhad kon je van waar jij stond eigenlijk niet eens zeggen welk geslacht ik had. Dus ik veronderstel dat wie jij betrekt in je fetisj niet zo zeer uitmaakt. Als je maar iemand ongemakkelijk kunt maken, klopt deze gedachtegang? 

Want voor jou maakt het allemaal niet uit met wie je oogcontact sluit terwijl je je edele delen zit te betasten. Het gaat je waarschijnlijk om het avontuur. Egoïstisch van je om zo onschuldige mensen ongemakkelijk te maken. 

Het is niet dat ik geen piemels gewoon ben. Het is niet dat ik afschrik van wat naakt. Toch heb jij mij oncomfortabel doen voelen. Er bestaat geen woord voor de emotie die toen door mij lijf ging. 

Ik voelde me vuil.

Ik ben op kot aangekomen en ook al had ik nog niet gegeten ik kreeg geen hap door mijn keel. Ik was zo hard in shock dat ik gewoon niet verder kon werken aan wat ik nog gepland had die avond. Ik probeerde te relaxeren en er niet aan te denken maar toch bleef jouw vuile actie op mijn netvlies gebrand. 

Mensen zeggen dat ik naar de politie moet gaan om dit aan te geven maar prijs jezelf gelukkig; dat gaat niet gebeuren. Niet omdat ik niet wil of niet durf maar omdat ik zo gechoqueerd was dat ik alles van je ben vergeten. Ik weet enkel dat je blond haar had en helemaal in het zwart was gekleed. Wat ben ik met deze informatie? Wat is de politie met deze informatie? Ik zou je zelfs niet uit een reeks foto's kunnen halen. Mijn kop was leeg door je acties.  

Ik weet wat je nu waarschijnlijk denkt; je bent tenminste niet verkracht geweest wees blij; oké je hebt me niets misdaan, je hebt me zelf niet eens aangeraakt. Het kan inderdaad erger. Dit betekent niet dat wat jij hebt gedaan niet significant was. Al je acties hebben gevolgen. Wat was het gevolg dat je actie bij mij teweeg bracht? 

De volgende ochtend moest ik langs het citadel fietsen. Niet door, langs. Iets waar ik normaal niet over nadenk maar nu gaf dit een vreemd gevoel. S'middags ben ik terug door het citadel gepasseerd, terug langs de plek waar jij besloot openbaar te masturberen. Gelukkig was ik nu niet alleen want anders had ik waarschijnlijk een omweg genomen.

Volgende week ben ik het waarschijnlijk al weer vergeten maar wat als je volgende week gewoon iemand nieuw misbruikt? Deze persoon gaat net hetzelfde voor hebben als ik maar we zijn niet hetzelfde. Dus wat als jouw daden een kettingreactie veroorzaken? Mijn manier van dit te begrijpen en het te verwerken is erover te schrijven maar wat als iemand anders gaat reageren? 

Geachte meneer de openbare masturbator, 

Je acties hebben altijd gevolgen en ik kan enkel hopen dat karma jou honderd keer zo hard terug pakt.

Met oprechte afkeer

Ik en alle andere mensen die je zo al hebt lastig gevallen.

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow