T - Ode aan de badjas

14:26

Het is zo ver dames en heren, ons eerste gastartikel!
Als twee bronstige vrouwtjes (lees huilende studenten) hebben we het vreselijk druk met onze fuckbois te managen (lees proberen eerste zit te halen, thesis acen...). Dus leggen we banden met het andere geslacht, en is er vanaf nu de heer T, die ons een inzicht geeft in z'n dirty mind en ons onze horizonten wil leren verkennen. (En een uitgelezen kans om Ferris Bueller eventjes ter verwerken <3.)

Na alle keren dat mijn badjas mijn seksleven verbeterd heeft, vind ik dat het toch een plaatsje verdient. Lachwekkend? Ik zal je laten inzien waarom iedereen die geen badjas heeft, echt iets mist in zijn/haar leven. (nvdr: Of misschien eentje voor moederdag kopen?)
1) Handigheid
In de eerste plaats is een badjas gewoon handig. ‘s Nachts vlug even naar de wc? Geen zin om kleren aan te trekken? Badjas. Naakt rond willen lopen maar te kou hebben? Badjas. Alle kleren zitten in de was? Badjas. Streaken in je straat? Badjas.
De mogelijkheden zijn eindeloos!

2) Ideaal voor seks
Je kent dat wel, romantisch en in the heat of the moment zin krijgen. Je begint te kussen en langzaamaan zijn/haar broek uit te trekken, wat te plezieren... Maar dan stuntelig je eigen broek nog moeten uitkrijgen? Die dan ook standaard blijft vast hangen aan je hiel... Al die problemen zijn te vermijden met een badjas. En niks zo sexy als een vrouw die haar badjas opent en achter zich laat vallen en op je komt liggen. Ladies, take notes!

3) Praktisch Pijpen
Ook bij pijpen biedt een badjas een groot voordeel. Voor de dames is het makkelijk om gewoon je badjas open te doen en direct uit de startblokken te schieten. Voor de kerels is het handig omdat je minder snel kou hebt als ze pijpt (want te kou hebben is echt een turn off).

4) Als Touw
De enige echte reden waarom het m'n seksleven heeft geboost. Een zacht touw bedoelt om je badjas dicht te knopen, maar dat even goed in bed kan worden gebruikt. Het is veel minder pijnlijk dan handboeien, en ook nog eens goedkoper. Plus het awkward gesprek met de ouders waarom je handboeien op je kamer hebt liggen kun je zo makkelijk vermijden.

5) Hondig als Halsband

Wat voor mij het ultieme gebruik is van het badjaskoord is als je doggy (nvdr hondig, eeh, sry voor de pun) doet.
Hou het touw langs beide kanten vast en gooi je het over haar hoofd. Vervolgens trek het achteruit zodat het koord tegen haar keel drukt. Door aan het touw te trekken en zelf te duwen kun je zo keidiep stoten terwijl je haar keel wat afsnoert. Dat hoeft niet veel te zijn - niet elke vrouw is fan van choken of throatfucking - maar als je het met mate doet, en samen (nvdr MET CONSENT) de grenzen aftast, kun je zo wel dominant overkomen. Als je jezelf in een status van bevoering bevindt en toch te hard blijft trekken: Neem haar heupen vast, dan zit het touw losser en kun je het niet veel strakker trekken.

T out, Juicy in. (hihi)


Bij deze ons allereerste gastartikel, waardoor ik m'n badjas nooit meer normaal kan aandoen, en waardoor ik mijn vader als een seksueel dier zie. Dus fuck you T., het brandt op m'n netvlies.


Nog meer badjas tips & tricks? Lemme know, bietebauw (ja das een ding, ik heb het gegoogled.)


Dikke zoen van je kapoen

Juicy x


You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow