Beflapje - Review

08:05


Iedereen kent het condoom, maar minder gekend zijn het vrouwencondoom en het beflapje.
Het beflapje bestaat als beschermmiddel tegen  soaverspreiding tijdens orale seks bij de vrouw. (Voor beftips klik). Onbekend is onbemind, dus waarom niet testen?

Orale seks is een onderdeel tijdens de seksuele beleving die vaak onbeschermd ondernomen wordt. SCHANDE! Want bij oraal is er ook kans op overdracht van soa’s. Vrij dus veilig, en pijp/bef alleen onveilig na het zien van recente negatief laboverslag. Chlamydia is geen kamerplant, ga er niet licht over!


Dus beflapje: hoe ziet het eruit?
Het is verpakt net als een condoom. Niets speciaal
Echt letterlijk als een lap latex. Een opengeknipt condoom, een handschoen zonder vingers. De verpakking liet weten dat het lapje gezegend was met chocolade smaak en geur. De geur was alom tegenwoordig, de smaak was een stuk subtieler. M’n medetester liet weten dat de latex smaak wel primeerde. Zelf heb ik ook geproefd, en vond de zachte smaak best aangenaam.


Waar koop je het?
Online bijvoorbeeld https://www.allecondooms.be/beflapjes


Prijs: Ongeveer €4,50 / stuk
Duur als je rekent dat een condoom 25 cent kost. (Prijzen van www.condoshop.be )

Hoe gebruik je het?
Je plooit het lapje helemaal uit elkaar, ik citeer "ontvouwen heeft iets weg van het ontvouwen van een brildoekje of een nat doekje na het eten van ribbekes in den Amadeus".

Daarna breng je glijmiddel aan op de vagina, clit, anus en dek af met het lapje. Deze is best lang en overbrugt vlotjes je perineum. Nu likken a gogo, m'n allerliefste hartstochtelijke beffers!
Let wel op met baardmannen. Zelf latex kan daar niet tegen winnen.
Waarschuwing: het ziet er echt niet uit. Je ziet alles half door en het geeft een ziekenhuis gevoel.(Jippie als dat je kink is!!!)


Je kan de beflap maar een maal gebruiken, en bij wisselen anus-vagina, een nieuw nemen. Niet omdraaien en opnieuw losgaan, want dan is het beschermend doel verloren.


Beleving?
Gebefte: Het voelt vrij afstandelijk. Geen probleem in het geval een one night stand imo. De tong voelt minder precies aan en vrij diffuus, of je dat prettig vindt is afhankelijk van wat jij lekker vindt. De tong voelt ook niet echt aan als een tong maar eerder als een speeltje. Over het algemeen haat ik het liklapje niet, maar snel zou ik er niet naar grijpen. Zeker ook met de prijs in gedachte. Het is wel leuk om eens te testen!


Befkapoen: Elke hartstochtelijke liefhebber van het beffen moet het eens proberen. Voeg er nog een vleugje chocoladesmaak aan toe en mijn interesse is helemaal gewekt. Het gebruik van het beflapje viel danig tegen. Vooreerst ontneemt het materiaal, hoewel heel dun, elk gevoel voor detail waardoor aangenaam en creatief beffen haast onmogelijk wordt. Zo is penetratie van de vagina met de tong quasi uitgesloten. Het beflapje blijft ook slechts moeizaam op de juiste plaats zitten waardoor constante correctie nodig is, wat aan de beleving evenzeer geen goed doet. De smaak en het gevoel van het materiaal vervolgens komen nog niet tot aan de enkels van de hemelse sappen waarvan je normaal als hartstochtelijke beffer geniet. Het geteste beflapje had een chocoladesmaak en deze was inderdaad subtiel aanwezig: een leuke extra maar geenszins voldoende om de minpunten te compenseren.


Goesting om je seksuele horizonten te verkennen? Of liever gewoon naturel, nat en week?


Dikke zoen van je helaas-geen-befkapoen
Juicy Jlin x

You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow