DIY Review - Pocket Pussy

14:12


Pocket Pussy of Fleshlight, het mannelijk alternatief voor een dildo. Menig man wordt er blij van, maar helaas, het brengt een zekere kost met zich mee. Een dildovorm is niet moeilijk te vinden, trek uw frigo open en u vindt een ruim assortiment. Een fleshlight daarintegen, is van een ander kaliber. Jellymuch zocht een testpersoon. Want het moest getest worden. For science.
Afbeeldingsresultaat voor fleshlight meme

Moest ik zelf een penis hebben, ik deed het direct. Maar helaas (ontkracht ik hierbij de ladyboy rumours?) houden m'n genen me tegen. Damn you nature.

Shocker, onze tester blijft volledig anoniem en voor wie het stiekem ook wil testen: here you go (klik dus), vetzak. Have fun.

De pocket pussy - een hemelse uitvinding voor de mannen die niet the real deal kunnen krijgen. Er bestaan vele varianten (mond, vagina, anus). Populair zijn de exemplaren gebaseerd op echte personen zoals de Sasha Grey Cream Pie Pocket Pussy of de FayeReagan Open-Ended Stroker. Een pocket pussy van degelijke kwaliteit kost echter al snel 20 Euro of meer. En zelfs deze gaan niet eeuwig mee. 

De geile sociaal incapabele pervert zit dus met een probleem. 
Oplossing? De D.I.Y Pocket Pussy. 

Deze pocket pussy maak je dus met spullen die je zelf thuis hebt liggen 


  • Rekker
  • Handdoek, 
  • Tandpasta  
  • Latex handschoen
  • Natuurlijk de penis zelfDe testpersoon verkiest er ook voor om geen glijmiddel te gebruiken omdat hij nogal een masochist is. 

Een eerste vaststelling is dat dit best wel moeilijk in elkaar te knutselen is. Het heeft toch een tiental pogingen gekost om een pocket pussy te fabriceren die bruikbaar was. De andere waren te strak, te los, te crappy, een gescheurde handschoen….
Als je dit echt vaak gebruikt dan heb je dit probleem waarschijnlijk niet omdat je weet hoe je hem moet maken. Maar als je zo vaak een pocket pussy nodig hebt koop je beter een echte. 


Het gebruik van de pocket pussy was bevredigend. Het was zeker en vast een upgrade van goeie oude meneer rechter (nvdr of linker) hand (of Mieke Vuist in de volksmond), maar echt een topervaring was het niet. Het voelde alsof je een buis aan het neuken was met 15 condooms rond je penis. Dit gevoel bleef hetzelfde naargelang de dikte van de gebruikte handdoek, hoeveelheid rekkers, je kneep met je ander hand... Daarbovenop had je het gevaar dat je de handschoen uit de handdoek zou trekken (de rekkers helpen niet zo heel veel). Problematisch want tijdens een masturbatiesessie wil je één ding doen: marginale porno zien en klaarkomen. Als je dit moet doen terwijl je ervoor moet zorgen dat je pocket pussy niet uit elkaar valt, word je helemaal uit de zone gehaald. Niet chill

CONCLUSIE: Ik moet dus besluiten dat de D.I.Y. Pocket Pussy geen topper is. Het is te moeilijk om goed te maken en het gebruik ervan laat ook te wensen over. Als rating geef ik deze pocket pussy een zeer lage score*.*π‘ π‘π‘œπ‘Ÿπ‘’ = π·π‘–π‘Žπ‘šπ‘œπ‘›π‘‘ π½π‘Žπ‘π‘˜π‘ π‘œπ‘› 
π‘†π‘Žπ‘ β„Žπ‘Ž πΊπ‘Ÿπ‘’y      


You Might Also Like

0 reacties

Follow Us

Follow